Buiten- en binnenschilderwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het schilder- en onderhoudswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Voor het schilderwerk aan uw huis, bedrijfspand of instelling maken wij vrijwel uitsluitend gebruik van verfproducten die afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten. Tevens kunnen wij u adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.

Wand- en plafondafwerking

Voordat er gestart kan worden met schilderen en/of behangen, zijn er vaak nog een aantal werkzaamheden die gedaan moeten worden aan de wanden en/of plafonds. Hierbij kunt u denken aan o.a. het verwijderen van oud behang, het herstellen van wanden en afkitten van naden en plinten. Deze werkzaamheden zijn de basis voor een goed eindresultaat. Hierna kan er (glasvezel)behang aangebracht of direct geschilderd worden.

Kleuradvies

Het is niet gemakkelijk om de juiste kleuren te kiezen. Er dient met vele zaken als lichtinval, stijl en smaak rekening te worden gehouden. Wij helpen u daarom bij het vinden van de passende kleur voor uw muren en houtwerk.

Houtrotherstel

In een vochtig klimaat kunnen schimmels ontstaan die het hout aantasten, waardoor er houtrot optreedt. Dit kunnen wij op diverse manieren verhelpen, bijvoorbeeld door gedeelten te vervangen of plekken uit te frezen en te vullen met epoxyhars – een elastisch houtreparatiemiddel.

Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht, kunnen wij deze voor u plaatsen en eventueel de leidingen (o.a. water, elektra en afvoerleidingen) verleggen. Tevens kunnen wij ook het betegelen van de wanden en/of vloer in uw keuken verzorgen.

Toiletten/Badkamers

Is uw toilet/badkamer aan vernieuwing toe? Wij verzorgen uw toilet- en badkamerrenovatie van het begin tot het eind. Dit houdt o.a. in: het verwijderen van het oude sanitair en tegelwerk, verleggen van de leidingen, opnieuw betegelen en plaatsing van het nieuwe sanitair.

Overige werkzaamheden

Ook voor overige werkzaamheden kunt u bij ons terecht! Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van vensterbanken, het afhangen van ramen en deuren, maar ook aan het leggen van (laminaat)vloeren.


Bovenstaande werkzaamheden zijn lang niet alle dingen die wij voor u kunnen doen. Neemt u gerust contact op om ons te vragen of we u van dienst kunnen zijn bij een klus die hierboven niet vermeld staat.